ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

info@silkyrose.gr

Πληρωμή & Ασφάλεια Συναλλαγών

Πληρωμή & Ασφάλεια Συναλλαγών

Η πληρωμή πραγματοποιείται είτε κατά την παράδοση του προϊόντος είτε πριν την αποστολή με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

2. Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα Visa/MasterCard/ Maestro/Diners οποιασδήποτε τράπεζας (χωρίς επιπλέον χρέωση).

3. Με τραπεζική κατάθεση *Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός των 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται απευθείας από το σύστημά μας.

Τα κόστη αποστολής διαμορφώνονται αντίστοιχα ως εξής:

· Εντός Ελλάδας (χερσαιοι προορισμοί), το κόστος είναι 4,50€ .

· Σε νησιά το κόστος είναι 5,00€.

· Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60,00€

*Σε περίπτωση που στο παρελθόν υπάρχει παραγγελία η οποία δεν έχει παραληφθεί απο τον πελάτη, σε επόμενη αγορά δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης της παραγγελίας με τη μέθοδο της αντικταβολής. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να ολοκληρωθεί εφόσον προηγηθεί πληρώμη με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

No products in the cart.

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.

Βρείτε μας

SILKYROSE
Χαλκίδα, ΤΚ 34100
Τ. 693 617 2200